Build High Quality Backlinks

Published Aug 22, 22
10 min read

Slechte BacklinksDit kun je natuurlijk ook vragen aan leveranciers, partners of klanten. Schrijf zelf interessante artikelen en blogs om meer klanten te trekken. Deze kun je delen via social media of zelf telkens een verwijzing in plaatsen naar jouw bedrijf. Wees je er wel van bewust dat er online ontzettend veel artikelen en blogs te vinden zijn.

Iets wat écht de aandacht trekt (check backlinks for a site). Deel dus niet de zoveelste blog over het besparen van geld, maar deel interessante tips & tricks die je niet overal kunt vinden. Wees creatief! Het is ook slim om af en toe zelf naar andere relevante websites te linken vanaf je eigen website.Pas hier wel een beetje mee op. Het ruilen van links is namelijk officieel niet toegestaan. Google zal dit al snel opmerken wanneer er tientallen links zijn die naar jou verwijzen en vice versa. Dit kan een prima methode zijn, maar doe het wel met mate. Bij iedere methode geldt dat het een samenhang moet vormen.

Besteed daarom veel aandacht aan de eigen website. Deel informatie die echt nuttig is (check backlinks for a site). Zorg voor unieke content. Zo zorg je er direct voor dat andere bedrijven sneller jouw content gaan delen. Dat scheelt je niet alleen een hoop werk, maar legt ook nog eens het fundament voor een effectieve linkbuilding campagne.

Natuurlijk zijn er verschillende trucjes die je kunt proberen om zo snel mogelijk meer links te verkrijgen. Maar de meest effectieve vorm van linkbuilding kan enkel in stand worden gebracht door het nemen van voldoende tijd. Het verzamelen van relevante links. Het investeren in waardevolle content op je eigen site en zo de juiste links te verdienen.

Are Backlinks Still Important

Besef je goed dat Google ook baat heeft bij waardevolle websites. Wanneer websites met minder relevante content hoger in de zoekresultaten eindigen dan dat ze eigenlijk verdienen, doet dit ook afbreuk aan de autoriteitspositie van Google. Het is dan ook niet voor niets dat ze ieder jaar met nieuwe algoritmes komen om zo hun diensten continu te optimaliseren.

De robots weten haarfijn te doorgronden wanneer er betaald is voor links en als er sprake is van linkruil. Het liefst ziet Google enkel eerlijk verdiende links. Natuurlijk is dat niet de realiteit. Maar om een natuurlijk linkprofiel op te bouwen is het wel belangrijk om met name daar zo veel mogelijk aandacht te besteden.

Zolang deze maar eerlijk verdiend worden en ook nog eens duidelijk te zien is dat ze over een langere periode zijn verkregen. Er zijn nog genoeg bedrijven die backlinks kopen (check backlinks for a site). Als je op zoek gaat naar het kopen van links, dan kan je ook binnen mum van tijd enorme hoeveelheden links voor een klein bedrag kopen.

Even wat geld investeren en van een hogere positie binnen Google profiteren. Zo simpel is het natuurlijk niet. Anders zou ieder bedrijf hier gebruik van maken. Het kopen van links wordt door de meeste marketeers afgeraden. Het is niet alleen tegen de regels van Google, maar als het wordt ontdekt zal dit ook nog eens flink worden afgestraft.

Wanneer je er toch voor kiest om enkele links te kopen, moet dit op de juiste manier worden gedaan. Dat betekent dat er sprake is van voldoende relevantie tussen jouw links en de website waar deze op wordt geplaatst en dat het niet gaat om gigantische hoeveelheden, maar dat deze op natuurlijke wijze worden geplaatst en verwerkt.

Quality Backlinks Forum Seo

De relevantie ontbreekt, waardoor dit niet relevant is voor de lezer en afgestraft kan worden door Google. Bovendien wordt het dan heel duidelijk dat er sprake is van spam. Meer weten over linkbuilding? Laat je bij het opstellen van een linkbuilding strategie altijd helpen door echte vakmensen - check backlinks for a site. Online marketeers die alles weten over linkbuilding en samen met jou een effectieve SEO-campagne op kunnen stellen.

Marketingbureaus van over de hele wereld voeren regelmatig grootschalige onderzoeken uit om de geheimen van Google bloot te leggen - Hoe kom ik aan backlinks. Een aantal toonaangevende onderzoeken hebben we gebundeld in dit blogartikel. check backlinks for a site. Met deze statistieken hopen we je een eind op weg te helpen, zodat jij met linkbuilding én SEO in het algemeen gaat winnen.

Onderaan dit artikel hebben we de belangrijkste takeaways van deze onderzoeken genoemd. Doe er je voordeel mee en wordt een autoriteit in de zoekmachines. Aira heeft een groot onderzoek gehouden onder verschillende marketeers waarbij ze de status van linkbuilding in kaart hebben gebracht. Hierbij is onder andere onderscheid gemaakt tussen de impact van linkbuilding, hoe het proces in z’n werk gaat, hoe linkbuildinginspanningen worden gemeten en specifieke vragen aan in-house marketeers.

Meer dan de helft van de respondenten (53%) verwacht dat de impact van links de komende vijf jaren gelijk blijft en niet afneemt. 52% van de marketeers denkt dat alleen al het vermelden van een merk (zonder link) een positieve impact heeft op zoekmachines en de autoriteit. 36% van alle bedrijven huurt specialistische bureaus of freelancers in voor hun linkbuildingactiviteiten.

48% gebruikt “nofollow” links wanneer er wordt gelinkt naar externe bronnen. Met nofollow links geef je geen waarde van je domein door aan een extern domein. Meten Om het succes te meten zegt 38% van de ondervraagden dat ze als hoofd KPI de positie in de zoekmachines hanteren. 51% van de marketeers ziet binnen een tot drie maanden impact naar aanleiding van linkbuildingactiviteiten.

Relevante BacklinksAls deze zelfde marketeers maar één factor mogen kiezen waarmee ze de linkkwaliteit kunnen achterhalen, zou 34% van de marketeers kijken naar de domeinautoriteit en slechts 22% naar de domeinscore - check backlinks for a site. Bekijk hier het hele onderzoek: Ascend heeft een enquête gehouden onder grote bedrijven over hoe zij hun organisatie managen, hoe zij (op)schalen en welke waarde SEO voor hen heeft.

Wij hebben de belangrijkste zaken op het gebied van linkbuilding eruit gepikt. Dat zijn de volgende zaken: Er blijkt geen enkel verband te zijn tussen backlinks en social shares. Hoe populair je content ook is op social media, het levert je dus niet meer backlinks op (check backlinks for a site). 94% van alle content op de wereld krijgt geen enkele backlink.

Lees hier de volledige content study: https://backlinko. com/content-study Databox heeft drie verschillende artikelen geschreven over hoe je je SEO strategie kan verbeteren. Hierbij gaan twee artikelen over SEO in het algemeen, terwijl één artikel specifiek ingaat op hoe je interne links het beste kan gebruiken. Dit zijn de belangrijkste resultaten op het gebied van linkbuilding: Na het kiezen van de juiste keywords en het schrijven van de juiste content, zijn externe links het meest belangrijk om je website SEO-vriendelijk te maken volgens Databox.

51% van de SEO specialisten zegt dat bloggers ten minste twee tot drie interne links moeten plaatsen in een artikel. 36% van de specialisten geeft drie tot vijf interne links aan. Bekijk hier de originele artikelen: https://databox. com/seo-friendly-website Volgens Search Engine Land zijn er drie topfactoren die meespelen in het algoritme van Google.

Lees hier het hele artikel: https://searchengineland. com/now-know-googles-top-three-search-ranking-factors-245882 Aan linkbuilding betaal je geen advertentiekosten. Toch komen er verschillende kosten bij kijken. Ten eerste is tijd geld. Vandaar dat 36% van de bedrijven het uitbesteedt. Daarnaast kosten samenwerkingen met (gast)bloggers ook geld. Verschillende bureaus hebben onderzocht wat linkbuilding kost voor organisaties: Uit onderzoek van Aira blijkt dat 46% van de marketeers jaarlijks meer dan $10,000 besteedt aan linkbuilding, terwijl 22% tussen de $1,000 en $2,500 besteedt.

Bad Backlinks Checker

Een groot deel van de marketeers verwacht dat de kosten van linkbuilding verder gaan stijgen. Volgens Siege Media kost een goede link gemiddeld $1,000 of meer. Afhankelijk van wat jouw doel is en in welke branche je opereert, verschillen de kosten. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Daarom is het goed om naar deze markt te kijken en hun resultaten om te zetten naar take-aways voor de Nederlandse markt (check backlinks for a site). Wil je een autoriteit worden op het gebied van linkbuilding? Zorg dan in ieder geval dat je hieraan denkt: Overweeg het kopen van links, maar alleen wanneer je de kwaliteit vooraf in kaart hebt gebracht.

Gebruik nofollow-links wanneer je verwijst naar externe bronnen en dit geen onderdeel is van de voorwaarden van een linkruil. Kijk niet alleen naar de linkkwaliteit, maar ook naar de domeinautoriteit en pagina-autoriteit om een link te beoordelen. De meeste content in de wereld heeft geen enkele backlink (linkbuilding bedrijf). Werk aan de winkel, dit kan je namelijk een flinke voorsprong geven.Verkies “Why” en “What” content (waarom en wat content) boven “how to” content (hoe doe je..) Maak lange artikelen van ten minste 1. 000 woorden of meer. Kom je niet helemaal uit je woorden? Wij helpen je graag - check backlinks for a site. Gebruik interne links in je artikelen. Linkbuilding is een full-time baan. Doe het er niet naast, maar leg de focus hier op.

De afgelopen jaren houden we alle ontwikkelingen op het gebied van linkbuilding goed in de gaten. Dit zijn pagina’s binnen de Webton site die zeker een bezoekje waard zijn: Nadat je dit artikel hebt gelezen ben je er ongetwijfeld van overtuigd dat je moet starten met linkbuilding. Maar wáár moet je beginnen? SEO bestaat uit drie onderdelen: techniek, content en links.

Build Backlinks Fast

Dit doe je als volgt: Maak een scan van je eigen site: scoort ‘ie goed op snelheid, is ‘ie mobielvriendelijk en voorzien van een SSL-certificaat? Dat zijn een aantal factoren die belangrijk zijn voor de technische gezondheid van je website. Met programma’s zoals Semrush of Google Pagespeed insights kan je daar zelf achterkomen.

Vervolgens kan je er door middel van een zoekwoordonderzoek achter komen waar jouw doelgroep in de zoekmachine op zoekt. Tip: heb je een fysieke locatie? Vergeet dan niet local SEO mee te nemen in je strategie. Tot slot je links. Er zijn verschillende manieren om meer links naar je website te krijgen.

Ook kan je de backlinks van je belangrijkste concurrenten achterhalen en ervoor zorgen dat jouw site daar ook een linkje ontvangt. Hoe je dat doet? Vraag een linkbuilding scan aan. Tot slot geven we in onze whitepaper over linkbuilding alle ins en outs over hoe jij relevante en goede backlinks verkrijgt.

Benieuwd? Download dan de whitepaper. En wil je liever niet zelf aan de slag, maar een bureau hebben dat dit voor jou uit handen neemt? Neem dan contact op met ons.

Wanneer je aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie is het van belang dat de drie onderdelen; Techniek, autoriteit en content de perfecte balans hebben. Dit zijn de 3 belangrijkste ranking factors voor de zoekmachine en dienen de focus te hebben binnen jouw online strategie. Met alleen goede content en een website die goed in elkaar zit ben je er dus nog niet.

List Backlinks

De zoekmachine ziet een link naar jouw website als een soort aanbeveling en hoe meer aanbevelingen je website ontvangt van andere websites, hoe relevanter en waardevoller je website is in de ogen van de zoekmachine. Het actief vergaren van deze externe links, ook wel backlinks genoemd, noemen we linkbuilding. Met behulp van linkbuilding ga je dus aan de slag met het opbouwen van een sterk backlinkprofiel.

Het aantal externe links is van belang voor de beoordeling en relevantie van je domein. De links geven namelijk linkwaarde mee en hebben zo invloed op de autoriteit van jouw website. Kortom, linkbuilding heeft veel impact op je vindbaarheid. Hoe meer links, hoe hoger de autoriteit, hoe beter de website wordt beoordeeld en des te hogere posities er worden behaald in de zoekmachine. check backlinks for a site.

Dit doet de zoekmachine om onnatuurlijke manieren van het versterken van je backlinkprofiel – en daarmee de posities van je website te verbeteren – tegen te gaan. Voor Google is het namelijk van belang dat je je linkprofiel op een zo natuurlijk mogelijke wijze opbouwt. Daarom is het belangrijk dat je goed in de gaten houdt waar er links worden geplaatst en de hoeveelheid links die worden geplaatst in een bepaalde periode.

Navigation

Home

Latest Posts

Gym Glamour

Published Oct 21, 22
10 min read

The Little Gym

Published Oct 16, 22
10 min read

Pantoufle Gym

Published Oct 16, 22
10 min read